Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Hűvösvölgyi Haragos Hidrák

2008.10.31. 01:56 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Hűvösvölgyi Haragos Hidrák 
Csapattagok  

Hajtók:

Fás Lóránt: 35, a csapat legidősebb tagja. Remekül passzol, de sajnos a célzás nem az erőssége.

Rátóti Lázár: 32, a csapat első számú góllövője, igazi tehetség.

Iványi Panni: 22, ügyesen cselez, manőverez. Az ellenfél gyakran lekicsinyli a képességeit, és a végén ők lepődnek meg a legjobban. ^^ 

Tartalékok:

Sági Miksa: 27, különösebb dolgot nem lehet róla megemlíteni, helybéli vállalkozó, felesége és két pici gyermeke van, szereti játszani ezt a sportot, így ideális lehetőség neki a csere-szerep, mert így nem baj, ha esetleg kihagy egy edzést. Viszont a meccseket a világ minden kincséért sem hagyná ki, ahol ott szorít a két kicsi Sági gyerkőc is a csapatnak.

Dávid Gizella: 19, tehetséges fiatal lány, de még rengeteg edzésre és gyakorló mérkőzésre van szüksége ahhoz, hogy élesben is jó eredményeket érhessen el

Jelinek Endre: 34 éves, már régóta nem a játék, hanem a csapat edzése, felkészítése a legfontosabb feladata.

Terelők:

Bárdos László:  19 éves, újonc. Hihetetlenül erős, és ügyesen irányítja a gurkókat. A lányrajongók kedvence.

Hidegh Franciska: 25 éves, 3 éve igazolt át. Gyors, és mindig ott terem, hogy megvédje csapattársait a rájuk zúduló gurkóktól.  

Tartalékok:

Orr Balázs: 22 éves, nagydarab srác. Az isten is terelőnek teremtette, csak egy kicsit többet kellene edzésre járnia a különféle szórakozóhelyek helyett.

Nádi Attila: 29 éves. Balázs tökéletes ellentéte. Vékony, annyira nem erős, viszont rengeteget edz, gyakorol, fejleszti a tudását, és amije hiányzik izomerőben, az megvan ügyességben, kreativitásban, taktikai ismeretekben és repülési képességben.

Őrző:

Káros Ferenc: 27 éves. Elég nagytermetű, és jól véd.  

Tartalék:

Kis-Kovács Antal: 23 éves, az elnök úr fia, neki is helyett kellett biztosítani a csapatban, igaz Endre általában nem őt jelöli a csapatba, hanem a sokkal jobb képességgel rendelkező Ferencet, ami érthető is.

Fogó:

Zöld Ágnes: 24 éves, rendkívül jó szeme van, és sokszor becsapja az ellenfél fogóját, mindenféle műbukásokkal, vetődésekkel.  

Tartalék:

Egri Klaudia: 17 éves. Ifijátékos, idén fejezte be a Martiont, és mivel ott is imádott léglabdázni, megkereste a lakóhelyéhez legközelebbi csapatot, ahova felvételét kérte. Még van mit fejlődnie.

Edző:  Jelinek Endre, aki gyakran maga is részt vesz a meccsekben, mint tartalék hajtó.  

Elnök: Kis-Kovács András. A helyi közösség egyik népszerű embere, de nem él vissza a népszerűségével, amire példa fia, akinek bár szerzett egy helyet a csapatban, de nem kényszeríti az edzőt, hogy állandóan játszassa. A csapat pénzügyeit rendben tartja, ő rendezi a pálya fenntartásának költségeit is.

 

Mezszín: Zöld, és sárga  

Stadion neve: Hűvös-stadion

Leírás: 

A stadion kívülről csak egy elhagyott mugli háznak látszik. Négyzet alaprajzú, és a középen lévő hatalmas udvar, maga a pálya. Természetesen az egész sokkal nagyobb, mint ahogy azt kívülről gondolnánk. Mivel a csapatnak nincs túl nagy szurkolóserege a stadion a legjobb esetben is csak kétszázötven férőhelyes, ám a szurkolóik száma általában 40-50 körül mozog.

A nézők a pálya fölött körbefutó erkélyeken foglalnak helyet. Ilyenből összesen három van, egymás fölött. Sajnos az alsó két részről elég korlátolt a kilátás felfelé...

A muglik hálistennek semmit sem vesznek észre az ott folyó játékból. Még ha a játékosok a pálya fölé is repülnek, ügyes álcázó bűbájoknak hála a környékbeli muglik semmit sem vesznek észre belőle.

Kezdetben a talaj beton volt, de hamar befüvesítették, hiszen betonra esni még nem túl magasról is életveszély. Ettől függetlenül elég nehéz pálya, könnyen fel lehet kenődni a falra.  

Rövid történelem:

A csapat nyolc éve alakult, kezdetben csak vasárnap délutáni léglabdázgatásnak indult a dolog. Egyre többen kezdtek jelentkezni edzésekre és meccsekre a környékről, de sajnos egy csapatnak, nem lehet végtelen számú tagja, úgyhogy elkezdték elküldözgetni az embereket, akik saját kis csapatokat hoztak létre egész Budán. Körülbelül hét ilyen mini csapat alakult, és saját bajnokságot szerveztek maguknak. Ezeket a bajnokságokat, mindig a Hidrák nyerték, könnyűszerrel legyőzték a Tabáni Torkos Tücsköket, vagy a Rózsadombi Ravasz Répákat minden évben. Amikor hallották, hogy indul másodosztály, nem volt kétséges hogy jelentkeznek. Próba, szerencse!  

Erősségek: A kezdőcsapat játékosai között jónéhány van, aki már nem ma kezdte a játékot és tapasztalata valamint képességei alapján nagyon jó játékosnak számít. Ha ők egyszerre játszanak és jó napot fognak ki, a csapat bármire képes lehet, még akár egy kiváló szereplésre is.

 

 

2 komment

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr40741655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mate++ 2008.10.31. 09:31:52

Jó most már értem, mi volt a probléma. A tartalékok nem-ki-dolgozása, bár erre hogy kellett volna rájönnöm, amikor egy csomó másiknak sincsen ez meg? Mindegy, örülök, hogy bejutottak és Hajrá Hidráák! Borsó voltam. :)

Daniel W. Mcload 2008.10.31. 18:15:23

Szerintem nem csak a tartalékok leírásával változott a csapat, hanem a leíró rész is bővítésre került.
süti beállítások módosítása