Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Létavértesi Legendás Lovak

2008.11.12. 02:03 Aldus

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni.

Létavértesi Legendás Lovak

Mezszíne: lila, barna és a zöld

 

Kabalaállata: Villám, a versenypályákról már kiöregedett ló.

Pálya: Falusi Stadion, 100 férőhely. Mobillelátó, melyet mindig a meccs előtt állítanak fel és látnak el álcázóbűbájjal.

Szponzor: DDDongók anyaegyesületként támogatja a csapatot.

Menedzser és/vagy edző: Lázok Péter(1973.02.28) A DDDongók kiöregedett játékosát nem elküldték a csapattól, hanem a létavértesi csapathoz vették fel menedzserként, ugyanis már játékosként is kamatoztatta csapatvezetői képességeit. Szigorú, következetes, ifjúsági játékosok edzéséhez tökéletesen ért.


A hajdúsági klub 2000-ben alakult, a Debreceni Dicső Dongók fiókcsapataként. Az egyesületet Novák Gabriella alapította és ő a jelenlegi klubelnök is. A LLLovak nem egy különálló erőt képvisel a magyar másodosztályban, hanem a debreceni csapat ificsapataként működik. 22 évesnél idősebb játékos nem található itt a „fakóban”, mivel a megfelelő szintet elérő fiatalok felkerülnek a Debrecenhez, a 22 éves itt maradóktól pedig elköszönnek. Fennállásuk óta folyamatosan játsszák a barátságos mérkőzéseket, de nagy diadalt nem tudtak elérni. Számukra azonban nem is a kiemelkedő siker elérése a cél, hanem a „nagycsapat” játékosainak folyamatos játszatása és fejlődésben tartása. A jövő azonban az övék lehet!

 

Őrző:

 

Kerepesi Szabolcs(1988.10.27) A csapat elsőszámú őrzője. Képességei átlagosak, általában magabiztosan véd. Kevés hibát vét, de bravúrjairól sem híres. Egy közepes szintű játékos. Felkerülése a Dongókhoz szinte kizárt, lassan ebben a csapatban is visszaszorulhat a második helyre.

 

Gombos Kristóf(1994.11.19): A Lovak legtehetségesebb játékosa. Nagyon fiatal, de már most felveszi a versenyt jó néhány másodosztályú csapat őrzőjével. Reflexei rendkívüliek, seprűkezelése szintén, egyszóval igazi tehetség. Természetesen kora és tapasztalatlansága miatt még ő a második számú őrző. Nagy karriert futhat be.

 

Hajtó:

 

Fazekas Anna(1986.09.21): A csapat legidősebb játékosa. Ő a csapatkapitány is, amit nem a játéktudása miatt, hanem inkább mentális felkészültsége ill. tapasztalata miatt kapott meg. Rutinja sokat jelent a csapat számára. Hamarosan megválhatnak tőle kora miatt.

 

Betkovics Ádám(1987.07.17): A 21 éves játékos rendkívüli tehetségnek indult, de nagy valószínűséggel már sosem lesz esélye felkerülnie a „nagycsapatba”, ugyanis 2 éve egy olyan sérülést szenvedett, ami majdnem derékba törte karrierjét.

 

Berendy Júlia (1989.11.29): A csapat jelenleg legjobb hajtója. Ha nem is tehetségével, de szorgalmával olyan szintet ért el, mely felkeltette a Debrecen érdeklődését. Elképzelhető, hogy hamarosan már náluk fog seprűre ülni.

 

Kovács Lázár Zoltán (1992.03.04): Fiatal és szeleburdi, gyakran jár csínytevésen az esze. Tehetséges, de koncentrálóképessége még nem az igazi. Ha ezen tud javítani, lehet jövője.

 

Kis „Bohóc” Béla (1990.08.28): Ő a csapat fegyelmének megbontója. Folyamatosan röhögcsél és nevetteti a többieket. Gyakran lehet látni Lázárral, amint trágyagránátokat pakolgatnak le az „edző bá” szobájának ajtaja elé. Tehetséges, de magatartásában még fejlődnie kell.

 

Ferkó György (1989.01.24): A csapat legmogorvább tagja. Átlagos tehetségekkel megáldott „gyerek”. Minden vágya, hogy ő legyen a következő csapatkapitány.

 

Terelő:


Fazekas Béla(1992. 4.13): Fazekas Anna testvére. Fiatal játékos és testvérénél ügyesebbnek tűnik. Van tehetsége a gurkók ütögetéséhez. Ha jó edzést kap és ő is hozzáteszi a saját részét felkerülhet a nagycsapatba.
 

Kropolszky Dávid(1991.5.6): A csapat legtehetségesebb terelője. Mind fizikailag, mind mentálisan rendkívül képzett. Tehetsége kimagasló. Meglepő lenne, ha nem kerülne fel a Dongókhoz.

Nagy József(1992.1.4) Erős felépítésű játékos, akinek a leggyengébb pontja a repülés. Jó erőben üti meg a gurkót, fizikailag teljesen megfelelő és még célozni is tud. A seprű irányításával azonban még vannak problémái.

 

Belényesi Zita(1989.01.31) Ő Józsinak az ellentéte, akár légi akrobata is lehetne. Nagyon ügyesen irányítja a seprűjét, amihez persze az is hozzájárul, hogy gazdag varázslócsaládból származik és elég jó „járműveket” meg tud szerezni.

 

Fogó:


Clementine Defoe(1991.2.1): Az egyetlen külföldi játékos a csapatban, aki mindössze 17 éves. Átlagos képességű játékos, aki rendkívül rapszodikus. Néha képes sziporkázni, néha pedig a halványabbnál is halványabb. Valószínűleg mentális problémái vannak, amik a honvágyból adódnak.
 

Tantulo István(1995.3.13): A csapat legtehetségtelenebb tagja. A cikeszt eddig mindig szerencsével sikerült elkapnia. Csapatban való tagságát korának köszönheti, mivel még csak 13 éves és ha ügyetlenkedve is, de gyakran kapja el a kis szárnyas labdát.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr63764523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása