Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok

2008.11.12. 03:01 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok

2000. június 02-án alapította Fenes László, aki jelentős sikereket ért el külföldi csapatokban, mint pl. a Daxi Durva Doxik.

A csapat színei a citromsárga és a fekete.

 

Alapítás története: Miután Fenes László elérte a 42 éves kort, úgy gondolta, hogy ő már kiöregedett ebből a sportból, és hazautazott Magyarorazágra. Itt úgy gondolta, hogy a tudását és a tapasztalait átadja a fiatalabb korosztálynak, így létrehozta a Győri Gyorsröptű Gyurgyalagok léglabdacsapatot.
Klubelnök: Fenes László.

Szponzor: Aranycikesz Léglabdakellékek bolt, innen kapják a Nimbus 2002-es seprűiket.

Stadion: Győri Egyetemi Csarnok (Befogadóképesség: 3542 fő)

Edző: Almási Károly
Játékosok:

 

Őrzők
 

Visegrádi Lilla: A 21 éves őrző bámulatos reflexeivel, és különleges szemüvegével kápráztatja el a közönséget. Győri származású, ez az első csapata.
 

László Vilmos: 30 éves, tapasztalt őrző, bár sem bámulatos reflexeivel, sem különleges szemüvegével nem kápráztatja el a közönséget, általában jól véd.

 

Hajtók

 

Dombos Elemér: A 19 éves dunaszegi hajtó egy igazi bájgúnár, a hölgyek kedvenve, rokonszenvét fehéren csillogó fogaival, dús szőke hajával és izmos testalkatával érdemelte ki. A játéktudása nem ilyen csodálatos sajnos, úgyhogy inkább a meccseken kívül adnak neki feladatot: a szurkolókkal való kapcsolattartást. Néha beállítják csereként, olyankor folyton a nézőtér környékén repked.
 

Jánosi Erik: A 36 éves hajtó már benne jár a korban, de ezt ereje és ügyessége megcáfolja, rendre magas teljesítményt nyújt amikor szerepel. Pécsi származású.
 

Rákosfalvi Ádám: A 16 éves hajtó még kamasz, de nagyszerű labdakezelésének és dobásának köszönhetően már számos góllal ajándékozta meg csapatát. A csapat magántanulónak kérte ki, ezért nem kell bejárnia az iskolába, ahol ötödéves lenne, de valószínűleg sosem fog annyi energiát fordítani a léglabda mellett az iskolára, hogy sikeresen elvégezze azt.
 

Kozma István: 24 éves, egy másik csapatnál játszott korábban, de összetűzésbe keveredett az ottani vezetőkkel, így a Gyurgyalagok leigazolták. Legtöbbször kezdeni szokott, de van, amikor rájön az ötperc és olyankor nem érdemes beállítani.A legtöbb gólt ő szerzi a csapat meccsein.

 

Hajdú Fruzsina Petra: 22 éves, István párja. Vele együtt került a csapathoz, viszont sokkal meghatározóbb játékos, mint a fiú. Akár őrzőt is játszhatna, de hajtóként is nagyszerűen megállja a helyét, igaz általában a csapatjátékban és a labdaszerzésben, mintsem a góldobásban.

 

Hegyi Kázmér: 27 éves, Erikkel ápolnak nagyon jó viszonyt, amikor a csapathoz került, ő vette a pártfogása alá. Persze, erre a pártfogásra már nincs igazán szüksége, hiszen megfelelő labdaérzékkel áldotta meg a sors.

 

Terelők

 

Ladiszlav Szercsenko: A 22 éves orosz terelőt roppant izmos kar- és mellizmokkal áldotta meg a sors. Elképesztő erejű ütésekkel bombázza a gurkókat, de a célzással sajnos hadilábon áll.
Pákozdi Erika: A vagány hajkölteményeiről híres Erika különleges posztot tölt be a csapatban lány létére: terelőt. 26 éves, de bámulatos célzótehetsége van, így Ladiszlavval teljesen kiegészítik egymást.
 

Lengyel Oszkár: 21 éves. Sajnos róla még nem mondható el, hogy megtalálta volna az összhangot a többiekkel, így általában jelentősen gyengébb a csapatjáték, amikor ő játszik. Az ütései persze eléggé rendben vannak, ahogy az izomzatával sincsen gond.

 

Rom Márk: 20 éves. Rendszeresen rommá üti az ellenfeleket, a legnagyobb baj az, hogy nem csak a gurkóval, hanem hajlamos agresszióra anélkül is. Ilyenkor általában eltiltják, és ezért a csapat nagyon ritkán játszatja.

 

Fogók

 

Villám Nóra: 27 éves, látszik rajta, hogy nem ma kezdte a léglabdát. A Szalamandrákból igazolták, sőt, egy szezont Angliában is játszott, de most már az első osztályú szintet nem tudja hozni, különösképp, hogy majdnem egy egész szezont kihagyott legutóbb szülés miatt.

 

Fenes Patrik: A 20 éves nyúlánk testalkatu fiú Fenes László alapító fia. Ezért hát nem véletlenül, bámulatosan jó fogó: kifinomult reflexekkel, kiváló koncentrálókésséggel.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr85764546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása