Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Európa Bajnokság 2008-2009 Elődöntők 1. forduló

2009.04.06. 09:40 LuciusNeo


Immáron megrendezésre kerültek az idei EB első elődöntői is, ahol az IQO-nak köszönhetően egymás ellen kellett a két magyar csapatunknak játszani. Lássuk milyen mérkőzést, és eredményt, hozott ez az összecsapás, illetőleg a további három páros.

 

Kanizsai Király Kentaurok-Salgótarjáni Suhanó Sasok 130-220c

A bajnokságban mindkét csapat erősen tartalékosan játszott előző fordulóban, hogy pihenjenek erre az igencsak fontos összecsapásra. A két csapat ugyan a bajnokságban külön csoportban játszik, ezért nem sok lehetőségük van egymás elleni játékra, de tavaly izgalmas és fordulatos elődöntőt produkáltak egymás ellen (akkor már 2-0-ra vezettek a Kentaurok és onnan fordítottak 3-2-re a Sasok és jutottak a döntőbe, ahol végül is diadalmaskodtak a Dongók ellen hasonló körülmények között), így azért nem lehet mondani, hogy ne ismernék egymás erősségeit és gyengéit. Erősségeket tekintve ezúttal a Kentaurok sokkal jobbak voltak támadásokban, és azok befejezésében, aminek köszönhetően gólokban magabiztos előnyre tettek szert, de ami az ő gyengéjüknek az a Sasok erősségének bizonyult ezúttal: a fogás. Ezzel el is dőlt az első mérkőzés, amit így a vendégcsapat nyert meg. Azonban nem szabad máris elkönyvelni a továbbjutást is. Izgalmas visszavágó várható a Sasvárban.

 

További eredmények:

 

Helsinki (finn 3.)-Marseille (francia 2.) 270c-70

A négy párosítás közül a finnek utazhatnak legnyugodtabban a visszavágóra. Ha nem követnek el nagy hibát biztos, helyük van a négyes döntőben.

 

Madrid (spanyol 1.)-Kolozsvár (román 1.) 260c-110

Izgalmas hajrában nyert a cikesszel a hazai spanyol csapat, de a románokat nem szabad leírni az eddig látottak alapján. Hazai pályán bármire képesek lehetnek.

 

Manchester (angol-ír 4.)-Dublin (angol-ír 2.) 100-100

Döntetlent hozott a két angol csapat összecsapása, az írek esélyesebbnek mondhatóak, mivel hazai pályán fogadják a Manchestert legközelebb. De itt se feledjük, a léglabdában bármi lehetséges!

 

Visszavágók: 2009. április 15.-16.

Szólj hozzá!

Címkék: európa bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr21049017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása