Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Kecskeméti Karakán Kecskék

2008.11.07. 01:44 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Kecskeméti Karakán Kecskék
Edző: Kannási Rezső

Mezszín: kék-sárga

Csapattörténet: Az úgy volt, hogy Jukka Karina (fogó) és Kerekes Imola (őrző), a Martionból két éve elballagott diáklányok, úgy döntöttek, hogy együtt jelentkeznek a Szekszárdi Szépséges Szapirtyók-hoz – azért pont hozzájuk, mert mindketten szekszárdi születésűek. Elhatározásukat tett követte, ám a csapat elutasította őket, hivatkozván arra, hogy az az egy női játékos nekik bőven elég és amúgy is, az őrzői és fogói posztra tökéletes embereik vannak. Így hát Karina és Imola beintve a csapatnak, sajátot hozott létre. Fél év alatt sikerült minden játékost összeszedni, cserék pedig még mindig szivárognak be közéjük – szerintük az sosem árthat. Kannási Rezső (edző) Karina nagybátyja, anno több évig játszott egy külföldi csapatnál fogóként, így természetesnek tetszett, hogy őt kérte fel a két alapítótag edzőnek.

Kecskés-stadion: A KKKecskék stadionja a külvárosban, annak is jól a szélén található, nagyon délre. Kívülről egy régi pottyantós wc-nek tűnik, olyanfélének, hogyha az embernek nagyon kell, akkor is inkább a közeli bokrot választaná. A stadion nem túl nagy, körülbelül 300 férőhelyes, ám a legjobb esetben is maximum nyolcvanan jöttek el megnézni a meccseket. A talajt fű borítja mindenhol, a nézők kemény padokon foglalhatnak helyet, amelyek a pályát futják körbe, két oldalt, egymással szemben van egy-egy erkély, kényelmesebb székekkel, ha esetleg valami nagyon fontos ember kívánná megnézni a játékot. A magasba emelkedő játékosoknak nem kell félni, ha valami hihetetlenül nagy véletlen folytán a környékre tévedne egy mugli, az álcázó bűbájok nem engednek láttatni semmit.

Csapattagok:

Laczkó Armand - hajtó Született: 1989. febr. 4. (19 éves) Kecskeméten született, a suliban terelő volt ugyan, de hajtóként jobban teljesített itt. Ikertestvérével együtt jelentkeztek, Armand az, aki nagyon komolyan veszi a léglabdát, imád nyerni, soha nem veszített még (nem csak a sportban, másban sem), amibe belekezd, azt végigviszi – mindegy, milyen áron, de Neki győzni kell.

Titán Bálint – hajtó Született: 1982. jan. 8. (26 éves) Nagyon morcos, agresszív játékos, nagyon nagyra van magával – a csapattagok nem kedvelik, de tudását elismerik, ezért nem küldik melegebb éghajlatra. Az iskolai csapaton kívül még egyben játszott, méghozzá külföldiben, hogy miért jött el onnan, azt nem hajlandó elárulni senkinek. Családja nincs, élete és munkája a léglabda.

Angyali Emese - hajtó Született: 1990. júl. 22. (18 éves) A csapat legfiatalabb és egyben legszebb tagja. Remek cseleket hajt végre, jól passzol és látványnak sem utolsó. Ez az első csapata, még az iskolai válogatottban sem volt benne, ennek ellenére jól csinálja – nagyon jól.

Szabó Márk - cserehajtó Született: 1988. márc. 2. (20 éves) Casanova. Jobban néz ki, mint ahogy játszik, ezért is csak csere. Ez már a harmadik csapata, eddig mindegyikből ő lépett ki, mert nem találta elég jónak magához a játékosokat.

Kassa Richárd - cserehajtó Született: 1978. ápr. 1. (30 éves) A csapat legidősebb tagja, és a legnagyobb mókamester. Mindenki imádja, a játéka az átlagosnál valamivel jobb. Eddig hat csapatban játszott, de egy-egy évek után mindenhonnan ő lépett le, mert szereti a változatosságot. Egyelőre a Kecskéknél bírja a legtovább.

Laczkó Károly (terelő) Született: 1989. febr. 4. (19 éves) Akár Armand, Karcsi is az iskolai csapatban játszott, akkor is és most is terelőként. Testvérének viszont szöges ellentétét képezi, ugyanis neki nem célja a győzelem, az csak valami pluszt ad a jókedvéhez, ő játszani szeret, szórakozni, léglabdázni – nem feltétlenül nyerni.

Herbert Schwarz – terelő Született: 1984. aug. 9. (24 éves) Németországból költözött Kecskemétre pár éve a feleségével, semmi köze nem volt a láglabdához azon kívül, hogy nézte a meccseket, ám a Kecskék azt állapították meg, hogy jót tesz a csapatnak, ha egy külföldi származású játékosuk is van – és mivel Herbert nem ultrabéna, erős és jól céloz, mindenkinek megfelel.

Szilvási Alex - csereterelő Született: 1986. márc. 14. (22 éves) Emese – csak férfiban. Ő a csapat legszebb tagja a maga nemében, ám közel sem áldotta meg a Sors nagy tehetséggel. Tud ütni, jó erőset, de nem szívesen állítják be őt, mert a célzás nem az erőssége...

Bálint Flóra - csereterelő Született: 1987. dec. 13. (21 éves) Tele van izommal, talán a másik terelőnél, Herbertnél is több van rajta. Nem túl esztétikus látvány, de ha pályára áll, egy ütéssel letarolja az ellenfél játékosait.. és pontosan agresszivitása miatt csere. Kerekes Imola - őrző - Csapatkapitány-helyettes Született: 1989. jún. 6. (19 éves) Ahogy az már a csapattörténetből kiderült, Imola az egyik alapítótag, a Martionban a Lorton házba járt, már akkor is őrző poszton volt. Remekül csinálja, a védései elképesztőek, leginkább gyorsaságával tarol.

Barf Lídia - csereőrző Született: 1984. nov. 7. (24 éves) Nem arról van szó, hogy Lídia rossz őrző lenne, hanem Imola túl jó. A 24 éves nő remekül véd, de csak akkor, ha éppen abba a karikába próbálnak lőni, ami előtt/mellett lebeg.

Jukka Karina - fogó - Csapatkapitány Született: 1989. jún. 5. (19 éves) Imola mellett Karina a másik alapító, s mivel remekül tud irányítani, a Csapatkapitány is. Ő szintén a Lortonba járt, ott is kapitány volt hatodéves korától kezdve. Nagyon vékony és könnyű is, semmi izom nincs benne, gyors, a szeme pedig hihetetlenül éles – tökéletes fogónak.

Nagyné Tar Krisztina - cserefogó Született: 1985. okt. 19. (23 éves) Házasságáig egy másik csapat tagja volt, ám mivel férje kecskeméti lakos és úgy döntöttek, abba a városba költöznek, csapatot volt kénytelen váltani – amit egyébként nem bán, szereti a Kecskéket. Benne van némi izom, nehezebb, mint Karina, ezáltal lassabb is, ám a szeme neki is remek. Ha a fiatalabb lány kevésbé lenne jó, Krisztina teljes joggal kerülne a helyére.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr29755070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása