Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Balassagyarmati Büszke Betyárok

2008.10.24. 04:05 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Balassagyarmati Büszke Betyárok
Mezszíne: kék és zöld

Kabalaállata: Frici egy két éves crup, aki a mérkőzéseket ugyanúgy végigizgulja, mint a nézők

Pálya: Balassagyarmat, Nyírjespuszta. Maximális befogadó szám: 250 fő. A pálya elrejtéséről a Sasvár biztonságáért is felelős mágusok végzik.

Csapatvezető: Menyhárt Jónás

Szponzor: Salgótarjáni Suhanó Sasok

Játékos névsor: 

  • Őrzők:

      Menyhárt János (42)

      Menyhárt Tibor (25) 

  • Terelők:

      Török Violetta (27)

      Kocsis Mária (35)

      Horváth Zsolt (35)

      Kraczera Ágnes (27) 

  • Hajtók:

      Ifj. Menyhárt János (19)

      Horvát Tibor (35)

      Kisfaludi Éva (22)

      Nagy László (39)

      Nagy Kornélia (22)

      Szegfű Ilona (28) 

  • Fogók:

      Szegfű Katalin (16)

      Kisfaludi Katalin (19) 

Leírás: 

Menyhárt Jónás a Salgótarjáni Suhanó Sasok egyik alapító tagja és őrzője volt 1995-2000 között. Amikor 2000-ben visszavonult nem gondolta volna, hogy a játéktól ennyire nem tud elszakadni így alakított egy saját amatőr csapatot szülővárosában. A másodosztály meghirdetése után nem sokkal rögtön szervezkedni kezdett és sikerült megállapodnia a Sasok vezetőségével, hogy mint fiókcsapat támogatják az nevezéshez szükséges feltételek teljesítésével (elsősorban anyagi háttér biztosítása cserébe a sasok ifi játékosainak éles teszteléséért).  

A csapat játékosai többnyire helybéli mágusok, boszorkányok. Egy-egy családból többen is űzik a játékot, míg a többiek a lelátóról szurkolnak szeretteikért. A többi helyeken felbukkanhatnak a sasok ifi csapatából játékosok, akiknek egy ilyen bajnokság kiváló rákészülés lenne az első osztályú, vagy a nemzetközi szereplésre.

Valamint ezúton is sok boldogságot kívánunk itt is Menyhárt Tibor és Kisfaludi Éva szeptember végén tartott esküvőjük után az ifjú immáron – reméljük hivatalosan elfogadott - léglabda játékos párnak. 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr73729282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása