Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Sérthetetlen Sváb Sárkányok

2008.10.24. 04:15 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Sérthetetlen Sváb Sárkányok
Mezszíne: narancs-barna  

 

     Játékosok: 
Hajtó: Eisenbacher Jenő 1973. szept. 23.: Rangindős, bár nem a legtapasztaltabb játékos. Csak Martionos pályafutása alatt játszott léglabdát, az iskola befejezése és a csapat megszületése között nem. A Szegedi Szárnyas Szalamandrák szurkolója.

     Braun Kristóf 1976. dec. 24.: Csapatkapitány és egyben a csapat ötletének megalkotója. Az ő szervezőmunkájának köszönhető, hogy összeállt a Sárkányok csapata.

     Gresser Anna 1981. aug. 16.: A csapat tagjai között fiatalabbnak számító, tehetséges lány. 17-18 évesen egy szezont a boszorkák ificsapatában is játszott, de nem érezte jól magát Budapesten, ezért profi szerződést már nem írt alá, visszaköltözött szülőhelyére. Játéka a legtöbbször kiváló.

     Hedrich Friedrich 1980. márc. 04.: Németes hangzású neve nem csalás, édesapja német, így a magyar mellett azt a nyelvet is nagyon jól beszéli. Sajnos a játéktudása korán sem olyan jó, mint a nyelvtudása, de a képességeinek hiányát lelkesedésével próbálja pótolni.

     Rottenberger Barnabás 1975. okt.02.: Ő és kedves felesége (egyel lejjebb) leginkább csak a csapat támogatóinak mondhatók, de ha a szükség úgy hozza, játszani is be tudnak állni.

     Mayer Friderika 1978. jan. 27.: Férfje (egyel feljebb) nagy támogatója a csapatnak, ő pedig mindenben, mindenhova vele tart. Bajor származású, így ha nem láttak még dirndliben játszó léglabda-játékost, akkor érdemes kimenni egy SvábSárkányok meccsre amikor ő is játszik!

Őrző: Kaltnecker András 1979. máj. 30.: Hajósi borász, aki két barátjával (Gusztáv és Henrik) erősíti a sárkányok csapatát. Ők általában kisebb formációt képeznek még a csapaton belül is. Játékuk összehangolt.

      Neukunft Konrád 1974. júl. 19.: Az őrzők gyöngye. Sokdioptriás, szarukeretes szemüvege nélkül ki sem mozdul otthonról. Kiskorában folyton „Vaksi”nak csúfolták,és a helyzet azóta nem sokat változott… 

Terelő:Ritter Gusztáv 1974. nov. 25.: Hajósi borászmester, András sógora és barátja. (többit lásd fentebb)

     Müller Henrik 1978. febr. 10.: A hajósi trió harmadik tagja,aki –mint mondani szokás- bort iszik és vizet prédikál. Hinni nem nagyon lehet amit mondd,de a játékban remekül helyt áll.

      Steiner Dieter Gottfried 1971. ápr. 01.: Ez a hangzatos nevű úriember korát meghazudtoló fiatalos lendülettel rendelkezik. Az a fajta férfi, aki még ilyen idősen is népszerű a nők körében. Tejfölszőke tincseivel kirí a rajongók táborából, mikor autogramokat osztogat.

      Hoffmann Mathias 1975. jún. 26.: Mindenki Matyija egy csupaszív férfi. A csapat lelke, Braunnal együtt járták ki a Martiont, és azóta is remek barátok. Még sosem gondolt rá,hogy magyarosíttassa nevét.

Fogó: Wagner Petra 1979. jún. 24.: A pillesúlyú hölgyemény a Kanizsai Kentaurok ificsapatának egykori üdvöskéje. Gyors, kitartó és fenemód nagy szája van. Ha valami nem tetszik neki, akkor azt megmondja bárkinek – legyen az csapattárs,szurkoló, vagy játékvezető.

      Lutz Emili 1980. dec. 03.: Fiatalka, bájos, a légynek se tudna ártani. Rosszindulatú pletykák szerint, a léglabdát csak hírből ismeri és azért került be a csapatba, mert Kristóffal jár. Ez azonban cáfolandó, ugyanis a kisasszony a Nyíregyházi Nyerő Nyulak egyik játékosának jegyese.

A csapat három sváb falu –Hajós, Tevel és Zomba – 30 év körüli, léglabda szerető lakosaiból tevődik össze. A sporton kívül mindenkinek van „hétköznapi” foglalkozása is. Saját stadionjuk nincs, közös összefogásból szabadtéri léglabda pályát alakítottak ki 3éve Hajós környékén, egy muglimentesített vidéken. Itt edzenek heti rendszerességgel, kitartóan. Jól összekovácsolt egységet alkotnak, összjátékuk az igazi erősségük.

-Indulás oka:

Szeretnék bebizonyítani mindenkinek, hogy nem csak a 20 éves, vagy annál fiatalabb korosztálynak van helye a léglabda pályán.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr37729289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása