Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Mágocsi Móhó Molyok

2008.10.24. 03:19 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni.

Mágocsi Mohó Molyok

Elnök: Szentemágocs Bulcsu
Mezszín: lila-zöld
Stadion: Szentemágocs Pongrác Stadion 
    Jóval nagyobb, mint amekkora járna egy ilyen kis csapatnak, de a pénz mindent megold. A legújabb mágikus technikákkal van elrejtve a muglik elől. Maximum nézőszáma 800 fő, ami sohasem telik meg, de a Szentemágocsok mindig is szerettek felvágni a pénzükkel, így elég grandiózus stadiont építtettek.

A csapat:
     Eléggé egy szedett-vedett csapatról van szó. Az egész azért jött létre, mert az akkor még tizenhárom éves Benedek addig nem hagyta abba a hisztizést, amíg apukája nem csinált neki egy igazi léglabda csapatot. Azóta viszont javult a színvonal és néhány egész jó játékost is sikerült találniuk. A környéken rendezett amatőr nyári bajnokságokon 2007-ben már igen kiemelkedően szerepeltek. 2008. április 28-án pedig leszerződtették az első külföldi játékosukat is.


Játékosok:

Szentemágocs Benedek, csapatkapitány
Született: 1992. október 11.
Poszt: fogó
Szentemágocs Bulcsu, avagy az édesapja a csapat elnöke és szponzora, ezáltal Benedeknek teljes befolyása van a csapatban. Azt a posztot játssza mindig, amihez éppen kedve van, de az aranycikesz hajkurászásához ért a legjobban. Hétéves kora óta lovagol seprűn. Tudása egész kitűnő, bár jellemző rá, hogy többnek tartja magát, mint amennyi és egyes esetekben átesik a ló túloldalára. Ilyenkor szokták előle a cikeszt is elhalászni. Emellett a csapat legfiatalabb tagja, egyelőre a Martion Mágustanoda ötödik évfolyamos tanulója.

Pávai Vince
Született: 1988. december 15.
Poszt: fogó - cserejátékos
Csupán szórakozásként tekint a léglabdrára, az aranycikeszre való lesést is csak jó bulinak tartja. Az egész játékot nem veszi komolyan. A csapatba is csak azért jelentkezett, mert minél több barátot akar. Főcélja Benedek és Bálint barátsága, semmiféle elismert léglabdás múlt. Játék közben teli pofával vigyorog és a jó benyomással van elfoglalva, nem a cikesz elkapásával. Természetesen vannak jobb pillanatai is.

Zaun Álmos
Született: 1987. április 2.
Poszt: őrző
Jó őrző, bár mindig is terelői posztra vágott. Igaz, ehhez van tehetsége. Ha koncentrál a játékre, egyszerűen szuper, de hajlamos inkább a nézőseregre figyelni vagy gondolatait szabadon engedni és csak testileg jelen lenni a mérkőzésen. Kapott és védett góljainak aránya nagyjából egy az egyhez.

Gelencsér János
Született: 1989. március 24.
Poszt: őrző - cserejátékos
Hiperaktív ember, aki nem képes egy percre sem megállni. őrzés közben is megállás nélkül cikászik ide-oda. Még ha repül felé a labda, aközben is jobbra-balra leng seprűjén. Ennek köszönhetőek a kapott gólok. Egyébként kicsi a rekacióideje, így a cseles karikára dobásokat remekül védi.

Jutas Ede
Született: 1990. január 18.
Poszt: hajtó
Nagyon jó a labdaérzéke és simán lehetne a csapat legjobb hajtója, ha nem küzdene lámpalázzal. A meccseket általában rosszul kezdi, példának okáért kiejti minden ok nélkül a labdát a kezéből és társaik. Viszont miután legyőzi gyengeségét (fél-egy óra múltán), hihetetlen mutatványokra képes a pályán.

Erdőbaktai Bálint
Született: 1988. augusztus 29.
Poszt: hajtó
Benedek mellett a csapat második legnépszerűbb tagja kis községi körükben. Egész jól játszik és kompenzálja Ede ügyetlenségét, meccs végére szinte mindig kiütik. Pont amiatt, hogy a hajtók közül ő a legjobb. Legalábbis a játék kezdtekor és tőle tart leginkább az ellenség.

Rádl Ferenc
Született: 1984. június 23.
Poszt: hajtó - cserejátékos
A rangidős. Talán ennek köszönhető, hogy a pályán mindenkit ő irányítana a legszívesebben. Benedek rég kirakatta volna már a szűrét, de ő az egyetlen hajtó, aki jól tud Edével együtt játszani. A meccsek vége felé Ferenc és Ede bámulatos meneteket tudnának bemutatni, ha összeszednék magukat.

Angyal Krisztián
Született: 1989. március 13.
Poszt: hajtó - cserejátékos
Imád a levegőben lenni, seprűn lovagolni, de a játékhoz szinte semmit sem ért. Hajtóként a gurkók elől remekül el tud szállni. Ez jó pont neki. A stratégia pedig mindig az, hogy ha a kezébe kerül a kvaff passzolja gyorsan hajtótársainak és ez jól is működik. 

Szegedi Tamás
Született: 1987. november 11.
Poszt: hajtó - cserejátékos
Nagy léglabdarajongó, minden sportújságot gyűjt, szobája tele van léglabdás poszterekkel. A csapatban az a vélemény róla, hogy jobban tud rajongani, mint játszani, de minden szabállyal és szabálytalansággal tisztában van, ami a többiek hasznára válik.

Lukács Dániel
Született: 1986. július. 17.
Poszt: hajtó - cserejátékos
Az összes edzésen sem vesz részt, arra hivatkozva, hogy Kadarkúton lakik és nem hoppanál szívesen. Csak azért van a csapatban, hogy ki legyen a létszám. Teljesen átlagos, esetleg annál kissé rosszabb képességekkel rendelkezik.

Roderik Bujanowski
Született: 1990. szeptember 8.
Poszt: terelő
A nemrég és egyben egyedüli teljesen hivatalosan szerződtetett játékos, aki - a neve is elárulja - külföldi. Csupán a pénz miatt írta alá a szerződést. Felkérni pedig azért kérték fel, mert Benedek szerint mégis csak jobban hangzik, ha van egy idegen a csapatban. Lengyelországban egész nagy sikereket ért el már, talán már profikkal is játszhatna, de sokáig nem ajánlanának fel neki annyi pénzt, amennyit Szentemágocs Bulcsu ajánlott. Nyelvi nehézségei akadnak Magyarországon, de ez csöppet sem zavarja.
A srác egyébként még sokra viheti, van tehetsége a játékhoz, a tereléshez.

Pásztor Beáta
Született: 1988. február 28.
Poszt: terelő
Az egyetlen lánytag és egyben talán még a legférfiasabb is kinézetre. Mármint az izomzatát tekintve. Természetesen ilyen adottságokkal más sem lehet, mint terelő. Ütései halálosak tudnak lenni. Kár, hogy a célzással manapság is gondjai vannak. Viszont Roderikkel megtalálták a közös hangot, jól működik a páros.

Nagy István
Született: 1989. június 19.
Poszt: terelő - cserejátékos
Megjelenése által lett a csepet csereterelőjének kiválasztva. Csoda, hogy a seprű elbírja. Játéka Beátáéhoz hasonlít azzal a különbséggel, hogy figyelembe se veszi, hogy rajta kívül másik terelő is létezik. Üti a gurkót, ahol éri. Szerencsére csapattársait nem ütötte még ki egyszer se.

Barkóczi Sándor
Született: 1988. május 12.
Poszt: terelő - cserejátékos
Apja protezsálta be a csapatba, hogy ezzel jó benyomást tegyen Benedek apjára. Nem szereti a léglabdát, inkább táncórára járna edzések helyett. Ez meg is látszik játékán. Viszont amíg nincs más, maradhat és olyankor, amikor színi előadás, táncbemutató lesz a környéken és nekik meccsük van, remekül teljesít. Minden célja kiütni az összes ellenfelet, hogy minél előbb végezzenek.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr9729274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása