Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Veszprémi Villámló Vércsék

2008.11.12. 02:11 Aldus

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni.

Veszprémi Villámló Vércsék

Mezszín: fekete-ezüst


Pálya: Veszprémi Léglabda Stadion: 400 fő

 

Szponzor:

A feltörekvő „Villanás” seprűgyártó cég.

 

Menedzser és/vagy edző: Vétori Antal a csapat alapítója a jelenlegi edző és menedzser. Szigorú, folyamatosan válogatókat tart, hogy az ifjú tehetségeket felvegye, valamint a motiválatlan „régieket” kitessékelje a csapatból.

 

2002-ben Vétori Antal „Pöröly” megelégelte, hogy Veszprémnek nincs saját csapata, ezért hosszas válogatások után megalapította a Veszprémi Villámló Vércséket. Vétori igen nagy természetbarát, erdőjáró, ezért is esett a választása a vércsére. Szinte a semmiből, nulla támogatásból hozta létre a csapatot, ezért is figyelt fel rájuk a jelenlegi szponzor és kezdte el őket támogatni. Talán a médiában legtöbbet szereplő nem első osztályú csapatról van szó.

 

Őrzők:

 

Mózer Brigitta - A csapat egyetlen női tagja, őrző poszton. Nincs beceneve, a közönség simán Briginek hívja. Elég sérülékeny játékos.

 

Kolos István: Gyengébb, mint Brigi, ennek ellenére sokat játszik a lány sok sérülése miatt.

 

Terelők:


Vétori Antal - "Pöröly" – A csapat alapítója, menedzsere és még a csapat kapitánya is. Becenevét fantasztikus ütéseinek köszönheti; kiválóan hajtja végre a legtöbb cselt, többek között a Bludger Backbeat-et. Idősebb kora ellenére még mindig a csapat alap tagja. Talán, mert övé a csapat?
 

Köntösi Béla: „BénaBéla” Néha olyan, mintha nem tudna léglabdázni, néha meg olyan, mintha MLB 1-es játékos lenne. Van, amikor minden labdája talál, de az is előfordul, hogy fordítva fogja meg az ütőt.

 

Koffner István - "Koffi" - a csapat másik terelője, becenevét egyrészt nevéből kifolyólag, másrészt azért kapta, mert egyszer véletlenül leöntötte egy külföldi bírót egy csésze forró kávéval, aki ezt kiáltozta:[Koffíí...hot koffi]. Ezt mindenki megjegyezte, így ez lett a beceneve.
 

Ifj. Vétori Antal „Kispöröly” Olyan, mint az apja. Alig 14 éves, de már parancsolgat a csapat többi tagjának. Nagyon ügyes és tehetséges is, szóval neki járhat a szája.

 

Hajtók:

 

Beregi Péter - "Villám" - Vétori Antal régi barátja, a nevét már a VVV alakulása előtt kapta, gyorsasága miatt; hajtó. Bár baráti szálak fűzik a csapatkapitányhoz, mindig bebizonyítja, hogy helye van a csapatban

 

Kakas Róbert „Taréj” A neve úgy látszik az arcát is alakította. Erős gyerek, akinek tokája is van rendesen. Nem nagyon lehet lelökni a seprűről, jól tartja a labdát. Dobni azonban kevésbé tud pontosan.


Szabó Gergely - "Olló" - becenevét azért kapta, mert kiválóan hajtja végre az olló alakzatot. Fél éve van a csapatban, amikor is az egyik hajtót Vétori lecserélte.

 

Bereg Péter: Vétori unokaöccse. Nagyon tehetséges ezen kívül mindenkinél gyorsabb a csapatban. Talán nyúlánk alkata miatt?

 

Tóth Dániel - "Hajda" - egy afrikai országból érkeztek szülei, és később magyarosították a nevét. Becenevét a nagy, dús hajáról kapta, amivel sokszor sikerült az ellenséget átverni, mivel a nagy hajtól nem látják, hogy nála van e a kvaff; hajtó.

 

Kiss Bendegúz: Ő a csapat legújabb tagja. Nem sokat lehet róla tudni, csak annyit, hogy ügyesen mozgott a válogatón és hogy piszok fiatal.

 

Fogók:

 

Gyimesi Tamás - "Gyima" a csapat elsőszámú fogója, becenevét egy meccsnek köszönheti, amikor is az ellenfél fogójával egyszerre repültek fölfelé a cikeszért, és a közönség ezt skandálta: "Gyimesi, magasabbra!" ez összeolvadt, és így lett a legendás hírű Gyima. Tapasztalt, de még nem túl öreg játékos. Még lehet célja az MLB1.

 

Kokker Norbert: Fiatal, tehetséges fogó. „Gyima” annyira nem hagyja érvényesülni, hogy azt tervezi másik csapathoz igazol.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr99764526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása