Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Bábolnai Bágyatag Birkák

2008.11.12. 02:42 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni.

Bábolnai Bágyatag Birkák

Alapítás időpontja:
1999. április 7.

Alapító – tulajdonos:
A csapatot egy helyi lokálpatrióta varázsló, Alsó-Lopkoviczy Lopkoviczy Dezső alapította. Jelenleg is ő a csapat tulajdonosa és főszponzora. A szponzori pénzek teljes egészében a Lopkoviczy család birtokainak jövedelméből származik. A tulajdonos éves jövedelmének 4%-át áldozza a léglabda-csapat fenntartására.

A csapat színe:
A csapat színe a zöld, sárga. A nadrág zöld vászonból, a pulóver sárga pamutból készül. A léglabda-talárjuk zöld, melynek alsó szegélyén egy sárga csík fut. A csapat szimbóluma, egy fejét lehajtó birka, a talár hátán szintén sárga színnel készül.

Stadion:
A csapat stadionja a Bábolna határában elhelyezkedő Lopkoviczy-erdőben található. A helyszínből adódóan a stadiont csak Lopkoviczy-stadionnak hívják. Befogadó képessége: 225 fő.

Edző:
A csapat tulajdonosa nemrég menesztette a csapat régi edzőjét Sóvágási Gyulát, s pályázatot írt ki a csapat menedzseri posztjára, amelynek nyertese Ivor James Stanley.

A csapat játékosai:

Őrzők
Habókos Hanna - 19 éves - a lány már gyerekkorában rászolgált a nevére, minden békát megcsoklt, hátha abból királyfi lesz. Őrzőnek persze nem olyan jó.

Mester Zsolt - 21 éves - az egyik legtehetségesebb őrző a csapat történetében, sokak szerint magasabb szinten kellene lennie.

Terelők
Árvácskai Áron - 24 éves – Eléggé átlagos játékos, talán ha fiatalon egy nagyobb csapatban játszott volna, vagy jobb edzéseken vett volna részt, többre vitte volna. Itt legtöbbször akkor játszik, ha csapattársai sérültek, vagy nincs kedvük pályára lépni.

Búfelejtő Bendegúz - 22 éves - a csapat mókamestere, aki még a szigorú csapattulajdonost is meg tudja nevettetni, és akkor is fel tudja dobni a csapatot, ha netalán kikapnak. Ez pedig elég sokszor előfordul, ha ő játszik az egyik terelő poszton.

Alsó-Lopkoviczy Lopkoviczy Lajos - 18 éves - a csapat tulajdonosának fia. Tehetséges, de lusta játékos, így apja nem nagyon szokta javasolni szerepeltetését.

Alsó-Lopkoviczy Lopkoviczy Laura - 18 éves – a csapat tulajdonosának lánya, Lajos ikertestvére. Tehetséges és szorgalmas, testvére ellentéte, így mindig a kezdő csapat tagja.

Hajtók

Derecskei Demeter - 26 éves - a csapat legidősebb és legbölcsebb tagja, annak ellenére, hogy a varázsló iskolákból rendre eltanácsolták a hanyagsága miatt. Mára már benőtt a feje lágya, így a csapatkapitányi szalagot is ő viseli.


Temessy Tamara - 20 éves - a csapat „szépségkirálynője”. Gyönyörű, szőke, kék szemű lány. Sajnos a labdakezelés nem az ő mestersége, de szépségével néha elbűvöli az ellenfél őrzőit is, és olyankor van esélye gólt dobni.

Csavarossy Csaba - 22 éves - Temessy Tamara vőlegénye. A két nemesi család leszármazottja hatalmas vagyon örököse, de őket nem érdekli más csak a léglabda és a szerelem. Nagyszerűen elkapja a labdát, és passzolni is szeret – főleg Laurának – de a góldobással igen komoly gondjai vannak.

Borsi Béla Lajos - 20 éves - a csapat legerősebb tagja. Terelő is lehetne belőle, de attól félnek, hogy az ütővel az ellenfelek fejét is leütné, ezért inkább hajtóként játszik.

Mézellő Mészáros János - 21 éves - a csapat esze. Két olyan technikát is alkalmaz a csapat, melyet a fiú talált ki.

Felső-Lopkoviczy Lopkoviczy Ferenc – 23 éves – a család másik ágának jeles képviselője. Általában jó játékot szokott produkálni, de teljesítménye hullámzó, van amikor nagy hiba beállítani. Csak éppen ezt előre sosem lehet tudni.

Fogók
Semennyei Sámuel - 24 éves - a csapat elsőszámú fogója, de ennek főleg az az oka, hogy a csapat régi tagjai közé számít. Ha a többiek több lehetőséget kapnak, hamar ki fogják szorítani.

Kakas Kázmér - 17 éves - tehetséges, de nagyon tapasztalatlan játékos, mindössze 1 éve került a csapathoz és itt sem jut még túl sok játéklehetőséghez.

Robogatta Roberto - 21 éves - a csapat egyetlen külföldi tagja, akit a tulajdonos Olaszországban látott játszani és azonnal leigazolta.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr8764536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása