Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Fertőszentmiklósi Fenséges Futóférgek

2008.11.07. 00:44 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

 Fertőszentmiklósi Fenséges Futóférgek 
Játékosok: 

Hajtók: 

Reflex Renáta: 

Remek játékos, a csapat húzóereje, pedig mindössze 22 éves. Kétség kívül a csapat legjobbja, így ő a csapatkapitány is.  Pontos, precíz, és gyors. Ritkán van rossz napja. Középmagas, átlagos testalkatú lány, szépnek mondható. Csapathűsége hatűrtalan, sok ajánlatot kapott már, de mind visszautasította. Ő a csapat szíve. 

Borsó Benedek: 

Tapasztalt, rutinos játékos, 32 éves. Játszott a Sopron csapatában is, levezetni jött ide. Már nem teljesen a régi, gyorsaságából veszített, reflexei és rutinja azonban kárpótolják a hiányosságait. 

Torma Tamás: 

27 éves, egy évig kisebb sérüléssel bajlódott, de mostanra már kezdi visszanyerni régi formáját. Visszakerült a kezdő csapatban, az edző feltétlenül bízik benne. 

Csere hajtók: 

Kováts Kálmán: 

19 éves lelkes újonc a csapatban. Nagy tehetség, ha egy nagyobb csapat felfedezi, akár sztár is lehet belőle. Bízik benne, hogy most, hogy talán bekerülnek a másodosztályba, megnyílnak előtte a kapuk. Nem csapathűségéről híres, néha kissé önző. 

Csapó Csilla: 

25 éves hölgy, ő is játszott a Sopron csapatában, most szülés után tért vissza. Felszedett pár kilót, és lassabb lett, de még mindig remek játékos, a legnehezebb cseleket is képes végrehajtani, lövései pontosak. 

Parázs Petra: 

16 éves, a Sopron utánpótlásának a játékosa, de mivel fertőszentmiklósi, ezért a csapat leigazolta. Tehetséges lány, ha idősebb lesz, valószínűleg a csapatnak is meg kell majd válnia tőle, hiszen a Sopron igényt tart rá. 

Terelők: 

Fonák Ferenc: 

28 éves, alacsony, de nagyon erős férfi. Remek játékos, egyértelműen ő a vezér a terelők között.Ha egy gurkót az ellenfél felé küld, jajj annak, aki nem tud kitérni előle. 

Fonák Fábián: 

26 éves, Ferenc öccse. Kicsit magasabb és gyengébb bátyjánál, de remekül tud célozni, és nagyon jól együttműködnek testvérével. Tökéletes terelőcsapatot alkotnak ketten. 

Csere terelők: 

Zerge Zalán: 

21 éves, lelkes fiatalember. Magas, és erős, csak értelmi képességekben maradt kissé alul. Ha zúzni kell, akkor cserélik be., viszont félő, hogy saját társát is eltalálja. Ezért szokott a párja Nóra lenni. 

Nagy Nóra: 

24 éves, teltkarcsú hölgy. Egészen pontosan tud ütni. A fiúkkal ellentétben ő viszont a védelemre megy rá, saját csapattagok elől üti el a gurkót, nem igazán irányítja az ellenfél felé. Zalánnal párban szokott a pályán lenni. 

Őrző: 

Evező Evelin: 

22 éves, remek reflexekkel rendelkezik. Sajnos vannak rossz napjai, akkor szinte mindent beenged a karikákba, ez havonta egyszer, egy hétig fordul körülbelül elő... Ekkor általában Márk kerül a pályára. 

Csere őrző: 

Markoló Márk: 

36 éves veterán. Sajnos a reflexei már nem a régiek, de még így is képes meglepetést okozni. Állóképessége nem túl jó, meccsek végére általában elfárad, ezért jó, hogy nem kell az összes meccsen játszania, csak ha Evelin éppen rossz passzban van. 

Fogó: 

Sebes Sámuel: 

27 éves férfi. Őszintén szólva a "leggyengébb láncszem". Sajnos a csapat már régóta szenved fogó-hiányban, és képtelenek alkalmas játékost találni. Gyorsnak gyors, viszont ritkán veszi észre a cikeszt. Viszont ha látja, hogy a másik fogó megindul, van esélye, hogy utóléri, és elorozza előle. 

Csere fogó: 

Görgő Georgina: 

Mindössze 15 éves, ezért rutintalan, és ritkán cserélik be. Viszont ígéretes, gyors, csak több tapasztalat kéne neki. Igyekeznek a roszabb csapatok ellen játszatni, ekkor általában ő kaparintja meg a cikeszt, és ez önbizalmat ad neki. 

Edző:  

Dorong Dénes: 

56 éves férfi. Régebben a Sopron csapatában játszott, majd edzősködött a környéken, végül itt kötött ki. Már 8 éve vezeti a csapatot, egészen szép eredményeket ért el. A játékosok tisztelik, ő pedig megszerette Fertőszentmiklóst, letelepedett, és itt is szeretne maradni. 

Elnök: 

Hévíz Hugó: 

89 éves léglabdarajongó, akinek van pár wellness szálodája szerte az országban, szigorúan varázslóknak és boszorkányoknak. Ő pénzeli a csapatot, és nagyon szeretné, ha bejutnának a másodosztályba. 

A csapat színei: sötétzöld és sötétbarna. 

Stadion:  

Féreg-járat: 

A Fertődi tályvédelmi körzet közepén helyezkedik el. A Sopron csapata segített a védelmi bűbájokban, így muglik elől teljes mértékben rejtve van. (Aki erre tévedne, úgy érzi, hogy neki nem szabadna itt lennie, és gyorsan elszelel másfelé.) Nem túl nagy, mindössze 150 embert képes befogadni, bár álló hely van jó sok, csak úgy félő, hogy kitörik az ember nyaka. Kinézetre nem az az impozáns pálya, de a célnak tökéletesen megfelel. Ha bejutnak a másodosztályba, és ott az első hét között lesznek, Hugó ígért egy felújítást. 

Történet: 

A csapatot 1998-ban alapította meg Hévíz Hugó. A férfi születési rendellenessége miatt sosem léglabdázhatott, de mindig rajongott ezért a sportért. Kedvenc csapata a Soproni Süvítő Sárkányok voltak, és legfőbb vágya egy saját csapat volt. Miután befektett pár gyógyfürdőbe országszerte, egyre jobban ment a dolga, így 98-ban megalapította a Fertőszentmiklósi Fenséges Futóférgeket. A név, bár kissé furcsán hangozhat, szerinte kifejezetten találó. Olyan csapatot akart létrehozni, ami megáll a saját lábán, nem kell sokat törődnie vele, hiszen a tőke az ő része, neki a pénzzel kell foglalkoznia. Mivel vagyona jó részét a csaptaba ölte, ezért nem is sikerült olyan rosszul. Néhány barátságos mérkőzésen már első osztályú csapatokat is meg tudtak verni. Egy-két év múlva kicsit visszaestek, de mióta Dénes az edző, és Renáta bekerült a csapatba, egyre jobbak. Csak egy jó fogót kéne találni... Hugó fiát nem igazán érdekli a csapat, így félő volt, hogy ha az idős varázslóval történik valami, akkor gond lesz. Viszont most már Hugó lányunokája, Hedvig nagykorú lett, és ő is hasonlóan lelkesedik a léglabdáért, mint nagypapája, ezért a férfi végrendeletében ráhagyja a vagyonának nagy részét, és a csapat irányítását is. Azért reméljük nem mostanában lesz erre szükség.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr72755032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása