Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Mosoni Mutáns Mongúzok

2008.11.12. 02:46 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni.

Mosoni Mutáns Mongúzok
 

Történet: 2003. augusztus 27-én alapította Bognár Róbert, aki annak idején játékosént a hajtó poszton szerepelve az európa-bajnoki ezüstéremig jutott francia klubcsapatában.
Miután kiöregedett a játékból nem akarta feladni a léglabdaszenvedélyét, ezért saját csapatot alapított, és ezt a csapatot szeretné sikerre vinni. Színük a kék-fehér.

Klubelnök: Bognár Róbert
Szponzor: Bognár Vt. Ez Bognár úr saját cége. Ők állják a csapat kiadásait, például a seprűket és a mezeket.
Stadion: Mosoni Bognár Stadion (Befogadóképesség:150 fő)

A játékoskeret:
 

Fogók
Dorogi Adrienn: 24 éves rutinos fogó akire már az első osztályban is felfigyeltek, ám végül a Mongúzok igazolták le.
 

Andrási Dávid: 21 éves, a helyi csapatban kezdett játszani, és mivel legtöbbször a drága pénzből igazolt Adrienn játszik, nincs túl sok lehetősége a fejlődésre.

 

Őrzők

Ásvány Csilla: A 18 éves leány bizony nem az ügyességével kápráztatja el a közönséget, hanem a szépségével. Az ellenfél hajtói egyszerűen tehetetelenek, mert leblokkolnak.

 

Csalogány Attila: 21 éves, elfogadható szintű játékos, csak az esőtől fél iszonyatosan, így rossz körülmények között semmi pénzért nem lehet rávenni arra, hogy beálljon játszani.

 

Terelők


Lovász Mercédesz: A 17 éves terelő ahhoz képest, hogy szöszi kislányka ábrázata van, brutális ütéseket képes megereszteni. Kicsi a bors, de erős.

Szentmiklósi Noémi: 19 éves. Valószinűleg a kapcsolatai révén került a csapatba, mert apja a Bognár Vt. befektetője, de ez semmit nem vesz el a képességeiből. Rendszeresen elég jól játszik.
 

Márkus Lajos: 22 éves, robusztus testfelépítésű játékos. Többször próbálták leigazolni, de ő nem akarja elhagyni a várost és így a csapatot.

 

Nagy Szilvia: 25 éves, a rangidős terelő a csapatban. A testfelépítése neki sem hasonlítható a legerősebb férfiakhoz, de a technikája igen precíz és így a többiek is elég sokat tudnak kamatoztatni az ő képességeiből.

 

Hajtók


Kőszegi Krisztina: 28 éves hajtó. A csapat legelső játékosa, és mint rangidős, a csapatkapítány. Bámulatos technikával rendelkezik.
 

Kovács Henrik: 25 éves, a csapat tagja a kezdetektől, általában összeszokott párost alkotnak Krisztinával a pályán, tekintve, hogy a magánéletben is párok.

 

Dobozi Bálint: 23 éves, kellően motivált játékos. Sajnos, nála is igaz az, hogy a képességei hiányát próbálja a lelkesedésével pótolni.

 

Antal Hugó: 24 éves. Nem egy sztárjátékos, az tetszett meg neki, hogy sok lány van a csapatban, és abban reménykedett, hogyha bekerül – ami sikerült neki – esetleg összejön valakivel – ami meg nem.


Bencze Dóra: 20 éves, spanyol származású latin szépség. Hajtó. Jó játékos lenne, de sorozatos pechszériája miatt a csapat nem igazán kedveli.

Harányi Ágnes: 21 éves hajtó. A csapat mókamestere. Ő az aki adja a morált a csapatnak, ha nagyon összecsuklanak, Ági benyög pár poént, és pár mindenki fogja a fejét, hogy inkább játszunk!!!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr33764539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása