Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Vörösvári Vijjogó Varjak

2008.11.07. 02:01 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Vörösvári Vijjogó Varjak
Csapattagok: -fogó:
                   - Mirk Gábor(Csapatkapitány):Már gyermekkorában is a levegő volt a mindene. Mindössze húsz évesen került be a csapatba, igaz azóta eltelt jó pár év és jelenleg ő az első számú fogó a csapatban. Igaz két éve volt egy kisebb balesete, figyelmetlenség miatt, de azóta sokkal jobban figyel, mind önmagára mind a csapattársaira. Az a kartörés majdnem derékba törte a karrierjét.
                  -csere
                  -Peller István: Most tizenkilenc éves fiatal fiú. A csapat legfiatalabb tagja.  Nem büszkélkedhet nagy múlttal, viszont ez a csapat megadja a lehetőséget a fiatalabb játékosoknak. Igaz csak csere játékos, mégis nagyon örül neki, hogy benne lehet a csapatban.
                  -örző:
                  -Klein Ádám: A csapat öregje, már negyvenöt éves. Mióta az eszét tudja, léglabdával foglalkozik. Már martionban is csapatkapitány volt. Viszont soha nem akart gólt lőni, sokkal inkább vonzotta a védés.
                  -csere
                  -Grósz Áron: Fitt, fiatal és elég nagydarab. Áron martionban szeretett bele a sportba és ott dontotte el, hogy ezzel akar foglalkozni. Ekkor 14 éves volt. Azóta eltelt kilenc év és egészen jó játékossá vált ez idő alatt.
                  -hajtók:
                  -Manherz Ádám: A legtöbb gólt dobott játékos a csapatban. A csapat szépfiúja. A legtöbben érte rajonganak. Húsz évesen elérte, hogy nem csak a szépségéről, hanem a pontosságáról is híres.
                   - Krupp Dénes: Édesapjától örökölte a tehetségét és csak miatta kezdett el játszani. Már tizenhárom évesen csapatot akart alapítani neki, de ekkor még nem értékelte a fiú a szülői igyekezetet. Azóta ez az élete.
                  -Neubrand Máté: Fizika tanárként dolgozik egy pilisvörösvári középiskolában. Harminchárom évesen örül neki, hogy mind az elméjét, mind a testét karban tudja tartani. Olyan gyorsan repül, hogy ember legyen a seprűjén, aki utol akarja érni.
                  -cserék
                  -Bucher Raymund: Dadog, és gyakran kiejti a labdát a kezéből. Miért van mégis ott a csapatban? Remekül színészkedik és el tudja, vonni az ellenfelek figyelmét. Sok támadás éri, mégis úgy gondolja, hogy egyszer még jó játékos is válhat belőle. Bár mostanában csak a kispadról figyeli a többieket. Még cserejátékosnak is rossz. Huszonhárom évesen van még esélye.
  -Meier Balázs: Nem szeret gólt dobni és a figyelem középpontjában lenni. Inkább passzol. Már az ellen is tiltakozott, hogy a kezdőcsapatba rakják. Huszonhárom évesen inkább a többiek mögé bújik. Kissé szégyenlős.
                    -Meier Sándor: Testvére a fent említett Balázsnak. Ő a nagyobb három évvel és előbb fog gólt dobni, mint a másik. Mindenki összehasonlítgatja őket amit ki enm állhatnak, de az tagadhatatlan, hogy Sándornak sokkal több tehetsége van, mint Balázsnak. Ő jó kapó és célzó is.
                 -terelők:
                 -Wasser Ede: Egy gonosz kis hátba támadós tinédzserhez hasonlít. Szemtől szembe semmit nem ér, de inkább nézz a hátad mögé, mintsem eltaláljon egy gurgó. Ede soha nem a kedvességéről volt híres.
                  -Halmschlager Tamás: Harmickettő évesen inkább  a szemtől szembeni a támadás híve Edevel ellenben. Úgy gondolják, hogy ha mások lennének akkor nem tudnának ilyen jól összedolgozni. Tamás és Ede már nagyon összeszokott páros.
                  -cserék:
                  -Suha Csaba: A szülei soha nem léglabdajátékosnak szánták. Inkább valami minisztériumi munkára. Ki is tagadták amikor meghallották Csaba nem ezt a pályát szeretné elsajátítani. Ám mostanra a kissé súlyos harmincnégy éves fiú szülei is beletörődtek, hogy rendes munkát nem fog magának találni.
                 -Scheller Richárd: A csapat legújabb tagja. Csak három éve került be a csapatba. A kispadról figyeli általában a meccseket, de innen is sokat tanulhat belőle. Huszonhét évesen úgy gondolja, hogy még egyszer bekerülhet a kezdőcsapatba.

Mezszínük: Barna-narancssárga

A csapatról: Mindanyian a betelepült svábok leszármazottai. Származásuk a nevükben is meglátszik. Mindössze 5 éve van együtt a csapat, de már eléggé összeszoktak. Igaz elég szélsőséges a kor elosztály, mégis remekül tudnak együttdolgozni. Igaz néha adódnak kisebb, nagyobb hibák ám ezek nélkül nem is lenne igazi a csapat. A környékbeli más sváb falukkal szoktak összejárni léglabdázni. Mint látszik csak férfiakból áll a csapat. Úgy gondolták, hogy ez túl kemény sport a nőkhöz.

Stadion: Képzeljünk el egy madárfészket. Olyat ami a villanyoszlopok és a fák tetején szokott lenni. Sok gally, kiálló ágak... Na pont ilyen a pilisvörösvári stadion. A muglik elől jól elrejtve a régi bányák közelében található. Ám ha valaki mégis arra tévedne akinek nem kellene, akkor nem marad sokáig ezen a területen. Úgy kezdi érezni, hogy valami nagyon fontos dolga van a másik irányban.

Összetartó csapatról van szó akik megpróbálják mindig a lehetetlent is, de aztán néha nagyot koppannak. Azt nem mondanám, hogy túl ügyesek, de kitartóak ami mindennél fontosabb véleményem szerint. Most megpróbálnak bizonyítani maguknak, ezért akarnak elindulni a másodosztályban. 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr33755085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása