Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Szekszárdi Szépséges Szapirtyók

2008.11.07. 01:40 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Szekszárdi Szépséges Szapirtyók 

Történet: 

Egy egészen fiatal csapatról van szó, 2004-ben alakultak meg. A manager, az újgazdag Makó Miksa, fogadásból hozta létre a csapatot. Menyasszonya ugyanis kijelentette, hogycsak akkor hajlandó hozzámenni, ha lesz egy saját léglabda-csapata. A hölgy ugyanis régebben a Zalaegerszegi Zajongó Zergék csapatában volt tartalékos, de különösebb sikereket sosem ért el. Miksa pedig csinos kis összeget örökölt a nagyapjától, így eleget tett szerelme kívánságának... a hölgy ezekután azt kérte, hogy Miksa intézze el, hogy felkerüljenek a másodosztályba, ezért is pályáznak... A csapat amúgy nevével ellentétben nem bombázó hölgyekből áll, pont ellenkezőleg, a legtöbb tag nagydarab, erős férfi, kivéve a csapatkapitányt. Kifejezetten ígéretesek, bár mivel fiatal, és nemrég alakult csapatról van szó, ezért még össze kell szokniuk. 

Manager: 

Makó Miksa: 1973-ban született, 2003-ban örökölt egy nagyobb összeget nagyapjától. Menyasszonya nyomására hozta létre acsapatot, amit csak pénzel, minden más az asszonyra van bízva. Hősszerelmes alkat, meglehetősen papucs. 

Edző: 

Szende Szabina: Miksa szerelme. 1977-ben született, régebben a ZZZergék csapatában volt cserejátékos, de nagy sikereket nem ért el. Alacsony, csinos, kedves arcú nő, ezzel ellentétben kifejezetten keményen fogja a játékosokat, és meglepően jól vezeti a csapatot. A tagok már kezdik tisztelni, mindenesetre visszaszólni nem mernek neki. 

Csapattagok: 

Fogó: 

Búgó Bernadett: 1990-ben született, fiatal, tehetséges. Az egyetlen hölgy tagja a csapatnak. Ennek ellenére - vagy éppen ezért - ő a sztárjátékos, Szabina pedig őt tette meg csapatkapitánynak. (Az egyik fiú nehezményezte, vele szerződést bontottak.) Bernadett, alacsony, törékeny lánynak tűnik, de amint felszáll a seprűjére, igazi vadmacska válik belőle. Rendkívül gyors, jók a reflexei, kitűnő a látása. Még sosem hibázott, mindig övé volt a cikesz. Egyetlen problémája, hogy nem mindig figyel a játékra, így volt már olyan, hogy rosszkor kapta el.  

Csere fogó: 

Szende Szilárd:  1982-ben született, az edző öccse. Vékony, borzalmas tartású fiú. Egészen gyors, de ezen kívül borzalmas játékos, csak azért van a csapatban, mert Szabina rokona. Maximum akkor cserélik be, ha Bernadett megsérül, vagy ha nagyon sima a meccs. 

Őrző: 

Perecz Pál: 1984-ben született, a csapat másik erőssége. Nagydarab férfi, hatalmas kezekkel. Remek reflexei vannak, szinte mindent kivéd. Az ő legnagyobb problémája, hogy  reménytelenül szerelmes Bernadettbe, így ha vele történik valami meccs közben, onnantól képtelen koncentrálni. 

Csere Őrző: 

Kerekes Károly: 1979-ben született. Ő is nagydarab, nem is rossz játékos. Kicsit lassú, de ha Pál éppen rossz passzban van, akkor egészen jól helyettesíti. 

Terelők: 

Cserepes Csaba: 1989-ben született, alacsony, masszív fiatalember. Az ereje hatalmas, gyorsasága és pontossága már kevésbé kiemelkedő.  

Zima Zoltán: 1986-ban született, magas, nagydarab, mint a csapat legtöbb játékosa. Egészen gyors, viszont nem mindig találja el a gurkót. 

Csere terelők: 

Morgó Manfréd: 1987-ben született, több, mint két méter, igazi kétajtós szekrény típus. Általában eltiltásban van szabálytalanságok miatt, egy meccsen nem sokáig engedik, hogy a pályán legyen, annyi idő viszont elég neki arra, hogy az ellenfél legjobb játékosait kiiktassa. 

Torma Tivadar: 1993-ban született, nagyon fiatal fiú, de kifejezetten tehetséges. A Martionban, a karpena ház tagja volt, de ötötdik után otthagyta az iskolát. Jól tud alkalmazkodni a másik terelőhöz, pontosan céloz, csak még rutintalan. 

Hajtók: 

Faragatlan Ferenc: 1987-es születésű, magas, masszív férfi. Egészen gyors, és remek labdaérzéke van. Ő a legjobb a hajtók közt, egyetlen hibája, hogy utál passzolni. 

Kuglóf Kelemen: 1988-ban született, magas, ő annyira nem masszív. Gyors játékos, remekül tud cselezni, viszont dobásai nagyon pontatlanok, rendszerint mellé mennek, ezért könnyen kifigyelhető taktikája, hogy dobás előtt mindig átpasszolja a kvaffot Ferencnek. 

Gyúró György: 1982-ben született, alacsony, és nagyon erős. Meglehetősen lassú, viszont kevesen mernek az útjába állni. Ha nála al abda, azt nehéz elvenni. 

Csere Hajtók: 

Hörök Hugó: 1973-ban született, és bár még nem öreg, már kopasz. Nagydarab, erős természetesen, de reflexei már nem a régiek, gyakran ejti ki a kvaffot a kezéből. Viszont ha éppen jó napja van, akkor régi fényében tündököl, és mindenkit lejátszik a pályáról. 

Jágó Jácint: 1984-ben született, kissé vékonyabb, mint a többiek. KÖzépszerű játékos, sosem lesz belőle sztár. A labdát nem ejti ki a kezéből, de nem is az a gólgyáros típus. 

Lapos Lóránt: 1985-ben született, rettentően béna. Nagydarab és erős, ez az egyetlen, ami miatt a csapatban van... no meg Miksa unokatestvére.  
 

A csapat színe: szürke és lila 

Stadion: 

A fészek: 

A stadion a Csörge-tótól északra helyezkedik el, elhagyott területen. Mágikus elrejtése nem tökéletes, csak alap szintű, viszont nagyon kevesen járnak erre, és elég messze van a várostól. Mivel Szekszárd lakosságának 0,57%-a varázstudó, így a pályának is egészen nagy a befogadóképessége, 250 ember kényelmesen elfér benne. Eddig csak edzőmeccseket játszottak itt, mégis egészen nagy volt az érdeklődés. Ha a csapat bekerül a másodosztályba, valószínűleg még bővíteni is fogják a stadiont.

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr57755066

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: promotional usb 2018.10.11. 07:48:20

Miért nincs barátnőd?-Hogyan szerezz barátnőt? - Hogyan szerezz barátnőt könnyedén?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása