Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Romhány Repülő Rémei

2008.11.07. 01:58 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Romhány Repülő Rémei
A csapat 2004-ben alakult, néhány romhányi frissen végzett Martionosból. Akkoriban minden posztra egy ember jutott, és csak a környék kisebb csapataival mérettették meg magukat, de az óta sokat változott a helyzet. Színük a smaragd és az ezüst. (Zöld-ezüst, de ha a zászlót nézzük, az úgyse csillog, úgyhogy látszólag zöld-szürke)

 

A csapat tagjai:

Kis Csobilla: 2007 óta a csapat tagja, Szente Ágas barátnőjeként került a csapatba, 20 éves, nem a Martionba járt, hanem Szlovéniába. 13 éves kora óta az iskolai csapatban játszott hajtóként. A Rémek között is ezen a poszton játszik.

Bogdáni Borsika Bíborka: Csupán idén került be a csapatba, a Rémek nem voltak elegen, hogy nevezzenek másodosztályra, muszáj volt még két embert, egy hajtót és egy terelőt keresniük. Így bukkantak rá a 29 éves lányra, aki erős hajtónak bizonyult. A Martionba járt, a Minisztériumban dolgozott, de az irodai munka sosem kötötte le annyira, mint a sport. A Neredines léglabda csapatban is játszott, de utolsó iskolai éveiben a tanulás annyira lekötötte az erejét, hogy ott kellett hagynia. Nagy álma teljesült azzal, hogy a Rémek bevették őt maguk közzé.

Kurutz Emese: A csapat egyetlen női alapító tagja. Ő is egyszerre végzett a Martionos alapító fiúkkal (22 éves), Romhányon él. Játszott a Ferfexes csapatban, mindene a sport. Sosem készült más szakmára, (esetleg edzőnek, de az is visszaesést jelentett volna) ő örző.

 


Szente Ágas: Alapítótag, a Karpenába járt, hajtó, mióta csak az eszét tudja, mugli sportok közzül kosárlabdából is kiemelkedő teljesítményt nyújt. 23 éves. Csapatkapitány.

Martfű Csele: Alapító, lényegében tőle származik a csapat neve. Szeret verseket írni. Eredetileg a „Romhány Rettegett Rémei” nevet szánták volna csapatuknak, de az utolsó percekben Martfűnek jobb ötlete támadt. 22 éves és Lortonos volt. Örző.

Pataki Barna: Nem alapító, de majdnem az alapítás óta edz a Rémekkel, ő ugyanis egy évvel korábban ballagott el a Karpenából, de szoros barátság kötötte össze Ágassal és még néhány taggal. 24 éves, terelő.

Vajda Kovács Bars: 26 eszetendős, nem a Martionba járt, hanem egy másik magyar varázsló iskolába, idén született egy kisfia. Vajda is csak az utólagos válogatás óta került a csapat tagjai közzé, terelői posztot kapott. Egyébként nem Romhányon él, hanem Budapesten, Lutz Zsombor unokatestvére.

Nagy-Tószegi Bökény: Ágassal és Barnával már a Karpenában is jóbarátok voltak, ő is alapító, 22 éves és terelő.

Tótavi Eörs Csaba: A Ferfexbe járt, alapító tag. Az iskolában eleinte nem jött ki a többi alapítóval, de az utolsó évekre rendeződött köztük a viszony és elfogadták egymást. Most nagyon jó barátok, ő hajtó. Alsóban repüléstan tanársegéd volt és szertár felelős. Az alapítók közül ő a legfiatalabb, most töltötte be a 22. évét.

Pilis Zolta Imre: A Minisztérium Mágikus Játékok és Sportok osztályán dolgozott 2005-ig, amíg Tisza Tamás szomszédjaként és barátjaként, nem hívták el egyszer terelni. Annyira megtetszett neki, hogy azóta is velük játszik. Most 28 éves. Ezelőtt a Neredinbe járt.

Lutz Zsombor: Kiváló fogó, a Lortonos csapatban is elismerték, nagyon éles a látása. Ő majdnem pályázott a Martionba repüléstan tanárnak, de mivel kitalálták, hogy saját csapatot alakítanak, természetesen inkább oda vágyott.

Nemere István: A csapat legfiatalabbja, most 20 éves. A Martionba is járt és a Roxfortba is. Elment gyakorlatra, egy Britt másodosztályú csapatban edzett. Aztán a csapatot lehúzták harmadosztályra, egy hónapig maradt, aztán felbontotta a szerződését. Így került vissza Romhányra, ahol a Rémek csapattagjai közül sokan ismerték.

Soós Patrik Krisztián: 25 éves, nagyon jók a reflexei, néha örzőnek is beáll, de hivatalosan fogóskodik. Körülbelül két és fél éve játszik a Rémekkel, korábban az ő volt évfolyamtársaival edzegetett, de őt elkezdte komolyabban is érdekelni a játék, ezért „leszerződött” a Rémekhez. Annak idején a Neredines csapat kapitánya is volt.

Tisza Tamás: Lortonos volt és alapító. A léglabdázás mellett gyakran kísérletezik gyógynövényekkel és bájitalokkal. Hajtó. 23 éves.

 

 

Edzőterük:

A Fekete Csarnok

2007-ben sikerült egy korszerű stadiont megnyitni a fiatal társaságnak. A csarnok Romhány határában található, egy erdő szélén. Nem nagy, a szabvány méretű léglabda pályán kívül egy kis büfé és két öltöző található benne valamint pár soros nézőtér, fedett. A muglik szemei elől mugli biztos bűbájokkal rejtették el. Nevét a színéről kapta, ugyanis kívülről az épület korom fekete. Amikor a csapat nem edz, gyakran más csapatok veszik ki bérbe a termet, vagy egyszerűen csak szórakozni, muglik elől biztonságban repülni és játszani vágyó fiatalok.

 

Azért jelentkeztünk, mert felkészültnek érezzük magunkat a nagyobb meccsekhez és eredményeket akarunk.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr51755084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása