Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Gyömrői Gyalult Gyíkok

2008.11.07. 01:33 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 

Gyömrői Gyalult Gyíkok
Elnök: Madaras Bálint 

Mezszín: zöld-fekete 

Stadion - Nevenincs Stadion: Akár stadionnak is lehetne nevezni, bár alapjában véve nem annak indult. Lényegében csak elfoglaltak egy mugli focipályát, kicsit megbűbájolták és ennyi. Jó ha százan beférnek, bár még ez sem szokott mindig teljesülni. Természetesen a stadion Gyömrőn van, mivel a csapattagok nagy része is ottani. 

Csapat: Talán nem is nevezhető csapatnak, inkább egy asztaltársaság, akik egy átmulatott éjszaka alkalmával fejükbe vették, hogy ők bizony léglabdacsapatot csinálnak. Pénzügyileg egyikük sem áll a helyzet magaslatán, talán Bálint az, aki úgy ahogy, de tudja támogatni őket. Ez is egy fogadás révén jött össze, mert azt mondta, hogyha épkézláb csapatot produkálnak, akkor támogatja. És összejött. 2006-ban megalakultak, bár eddig semmilyen eredményt nem értek el. Ők csak egy jót akarnak szórakozni. 

Edző - Kovács Elemér: Két fia is a csapatban játszik és egy igazi lúzer. Egyáltalán nem edzőnek való, mert nagyon skót, így mindenen spórol. Ráadásul azon kívül, hogy kijár a Léglabdameccsekre, semmi köze a játékhoz. Csak a szája nagy, és mivel a játékosoknál idősebb, ezért senki nem mer ellenkezni a módszereivel. 

Szponzor: A kockás túrórudi ZRT. Madaras Bálint igéretéhez hűen, mikor összeállt a csapat támogatta a öket. Hiszen ott van a saját csokigyára, amiből elég szép kis pénz jön be. Ha bármilyen hasonlóság felfedezhető a nevében egy mugli csokival kapcsolatban, az a véletlen műve. A logója a mezen is szerepel, szóval ez már nem semmi. 

Játékosok 

Szirtes Kristóf

Született 1988. április 23.

Poszt: fogó

A suliban még a cikesz volt az élete. De aztán kinőtte, a haverok kinevelték belőle és ráébresztették, hogy sok fontosabb dolog is van a léglabdánál. Visszont hobbiszinten űzi a haverokból álló csapatban, és megjegyzendő, hogy nagyon is jól teljesít. Amúgy egy életvidám srác, de nem különbözik az átlagtól. 

Manhatter Dávid

Született 1987. október. 7.

Poszt: csere - fogó

Idővel keveredett bele a baráti társaságba, mert őt csak az utcán szólították le, hiszen össze akarták állítani a csapatot. Mivel Dávid illuminált állapotban volt, ezért belement, és ott is ragadt. Tök átlagos ember, csak egy baj van vele...repülni is alig tud, viszont a humora az eszméletlen. Talán ezért van még mindig a csapatban. 

Kovács Richárd

Született 1988. december 18.

Poszt: hajtó

Az ügyeletes szépfiú, akinek inkább a tükör a barátja, mint a seprű, ennek ellenére nem teljesít olyan rosszul az utóbbin sem, bár nem lesz nemzetközi játékos, az biztos. A női szurkolók általában miatta járnak ki a meccsekre. 

Steiner Rómeó

Született 1989. január 5.

Poszt: hajtó

Na ő az, aki tényleg lehetett volna, akár még nemzetközi játékos is, de egy baleset miatt le kellett mondania erről. Természetesen kapva kapott az alkalmon, amikor barátai ezt bejelentették. Mint a legtöbben, ő is egy életvidám srác, de talán egy kicsit túlérzékeny. Simán bele lehet tiporni a lelki világába és akkor akár az edzéseket is képes kihagyni. 

Kertész Nikolett

Született 1988 május 25.

Poszt: hajtó

Az egyetlen női tagja a csapatnak, de ránézésre is előbb mondaná róla valaki, hogy férfi a javából. Valóban nagyon szívós és ügyesen is játszik. A többiek is teljes jogú tagként kezelik, főleg miután egy átedzett délután után az asztal alá issza őket. 

Kovács András

Született 1990. szeptember 11.

Poszt: csere - hajtó

Nem csak névrokonok Richárddal, hanem testvérek. Tipikusan az aki protekcióval került be, mert hogy azzal sincs tisztában, hogy melyik a seprű eleje és vége az is biztos. Csak azért került be, mert a bátyjával lógott és így belekeveredett ebbe a körbe. 

Márkus Ferenc

Született 1988. november 21.

Poszt: csere - hajtó

Kicsi, szemüveges és hiperinteligens, csak egy gond van vele.  Roppant idegesítő egyénisége van és még repülni sem tud. Amolyan kényszerből vették be, hogy kijöjjön a csapat. Ha lehet,  még akkor sem állítják be, amikor már csak egy ember él a pályán. 

Ferenczy Gáspár

Született 1989. augusztus 4.

Poszt: csere - hajtó

Csak azért van a cserék között mert hárman lehetnek hajtók. Különben ha valaki kihullik, akkor ő az első akit beállítanak, mert egész jól játszik. Talán ő az egyetlen, aki ezzel hobbiszinten is foglalkozik. Minden hülyeségben benne van, akár játék közben, akár azon kívül. Tehát ő lesz az első, aki megpróbálkozik valami extra mutatvánnyal...az nem biztos, hogy sikerül is neki. 

Borsos János

Született 1988. június 30.

Poszt: terelő

Zömök alkatú, tipikus terelő. Jó játékos csak civilben elég elfoglalt ember, mert egy céget igazgat, így nem mindig tud részt venni az edzéseken, néha a meccseken sem. 

Kocsis Gergely

Született 1988. január 28.

Poszt: terelő

Nem egy terelő alkat, viszont a látszattal ellentétben nagy erő van benne. Viszont rossz szokása a szerencsejáték, ami miatt ő is kihagy néha egy-egy edzést, pedig a hiánya valóban nagy probléma, mert jó játékos. Rajta is látszik, hogy egy asztaltársaságból lett a csapat. 

Kiss Dénes

Született 1990. november 6.

Poszt: csere - terelő

Ő talán az egyetlen aki ezt az egészet komolyan veszi...túl komolyan. És emellett nem is egy extra játékos, tehát alaptalan a fontoskodása. Mindenképp Bálint helyébe szeretne lépni, de természetesen mindenki tudja, hogy ez sosem fog bekövetkezni. 

Szűcs Gábor

Született 1988. február 20.

Poszt: csere - terelő

Olyan rossz a szeme, hogy elvileg nem is játszhatna még szemüvegben sem, ezért tették be cserének, hogy meglegyen a csapat. Viszont egy nagyon jófej ember és minden helyzetben humorizál. Ha mégis játszania kell, akkor egész jól játszik, pusztán elővigyázatosság a tiltás. 

Fogarasi Jenő

Született 1989 július 17.

Poszt: örző

Kifejezetten jól játszik, bár nem csoda, hiszen léglabdafüggő. Minden meccsen kint van, minden érekje nála van és még sorolhatnám a rajongás többi szinterét. Mindenesetre úgy néz ki, hogy tanult nagy példaképeitől, mert a legtöbb labdát kivédi. 

Mányok Aladár

Született 1991 december 2.

Poszt: csere - örző

A legfiatalabb a csapatban. Tud játszani és nem is rosszul, csak általában inkább vízhordásra, használják, vagy valami más játékoshoz nem méltó feladat elvégzésére. Pedig akár még Jenőnél jobb örző is lehetne, ha kapna lehetőséget.

 

1 komment

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr20755062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vadalma Csaba 2008.11.07. 23:03:13

Hát ezt is megértem, hogy a saját csapatom is szerepel a másodosztályban. Gratulálok nekik és hajrá! hajrá! Gyalult Gyíkok!!!!!! XD
süti beállítások módosítása