Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

Magyar Léglabda Bajnokság II. osztály nevezett csapatai: Gödöllői Garázda Griffek

2008.11.07. 00:51 Daniel W. Mcload

Mostantól a beérkezett és értékelt, elfogadott léglabda II. osztály jelentkezéséket folyamatosan meg fogjuk jelentetni a blogban, és a bejegyzéseket pedig a csapatok szurkolói fórumaiként fogjuk működtetni. 
 
Gödöllői Garázda Griffek
Mezszín: piros-sárga. (egy griffel középen)

Játékosok

Hajtók:   Pálfi András (1990. 06. 18.): egyik legeredményesebb játékos. Nagyon jól céloz, bár néha tud önző lenni.

               Kovács Márton (1989. 07. 30.): gyors, és cseles. Az ellenfelet ésszel győzi le, nem erővel.

               Udvarhelyi Sára (1990. 04. 14.): nagyon jó hajtó, talán ő tud a legtöbb cselt a hajtók közül.

Cserék:   Perényi Gergely (1989. 04. 15.): Márton évfolyam és háztársa volt a Martionban, egyött játszottak a Karpena házcsapatában is.

                   Szabó Cintia (1989. 11. 07.): Csak az iskola után jött rá, hogy őt mennyire érdekli a léglabda, így sajnos nem volt esélye bekerülni egy első osztályú csapatba. A Griffek viszont szívesen fogadták. Egyébként elég jó játékos csak több gyakorlásra lenne szüksége.

                   Kocsis Károly (1990. 06. 29.): Átlagos képességekkel rendelkezik, már az iskolai csapatában is csak csere volt. Egy-egy különösebb trükkel, csellel veteti észre magát amikor játszik, de hosszabb távon nem képes jó teljesítményre.

Terelők: Hajdu Bálint (1988. 12. 09.): csapatkapitány. Minden szavára figyelnek a játékosok, nagyon jó irányító és persze terelő. 

                 Ardai Alexandra (1991. 10. 11.): egyik legfiatalabb játékos és ahhoz képest hogy lány, több fiúnál is erősebb. Ezen képességeit minden bizonnyal szüleitől örökölte, akik mindketten játékosok voltak, több külföldi és magyar első osztályú csapatban is játszottak.

Cserék:   Pálinkó Béla (1989. 09. 03.): Legtöbbször egy kocsmában, vagy más italmérésben lehet vele találkozni, ahogy kedvenc pálinkáját forgatja... de ha éppen józan, akkor nagyon-nagyot tud ütni a gurkóba... más kérdés, hogy talál is-e vele.

                   Veszely András (1990. 12. 26.): Nem a legjobb terelő, és valószínűleg nem is azért játszik, hogy nagy léglabda-karrierje legyen. Alexandra udvarlója.

Őrzők:   György Gábor (1989. 01. 21.): kitűnő reflexei vannak, szinte megérzi, melyik karikába készül dobni az ellenfél, csak a sebességével van mindig gond, mert nem mindig ér oda. Talán egy jobb seprű sokat segítene rajta.

Cserék:    Teleki Szabolcs (1990. 08. 01.): nagyon éber és hihetetlenül tehetséges, csak sajnos nem kap elég játéklehetőséget, hogy fejlessze képességeit. Talán egy átigazolás lendítene a karrierjén.

               Besenyei Zita (1991. 01. 02.): Ritka, hogy három őrzője is van a csapatnak, de a lányt akkor vették fel, amikor mindkét őrző egyszerre sérült illetve betegedett le, és a csapat nem akarta visszamondani egy kupameghívását. Ezt a dolgot nem is bánták meg, a lány kiválóan szerepelt a kupában, így a csapatnál maradhatott.

Fogó:   Pálóczi Flóra (1991. 02. 22.): gyors, ügyes, pici és olyan a szeme, mint egy sasnak, csak nem  a Sasokban játszik, hanem a Griffekben. Igaz, keringenek olyan pletykák, hogy a Sasok edzője már szemet vetett rá.

Tartalék:   Szintai Levente (1989. 10. 30.): Ugyan Flóránál idősebb, mégsem ő a kezdő fogó, és ez nemes egyszerűséggel azért van így, mert a lány rendre hamarabb kapja el a cikeszt a fiúnál az edzéseken.

Edző: Koncz István (1956. 12. 25.): határozott jellem, mindent megtesz a csapata továbbjutása érdekében, nem kíméli egyik játékost sem. 

Stadion: Erzsébet-stadion

Nevét az elhelyezkedéséről kapta, ugyanis a Gödöllőn jól ismert Erzsébet-parkban található meg. A parkot Erzsébet királyné emlékére telepítették, ami jól megközelíthető akárhonnan, hiszen a belvárosban található. 

Jól elrejtették a muglik elől, egy elég sűrű erdős részre építették a stadiont. Tökéletesen karbantartott, és felszerelt épületet, de ha mégis felfedezné olyan, akinek semmi keresnivalója ott, akkor csak kőtörmeléket, szemetet látna a stadion helyett. 

A csapat története, indulás oka

  Mikor még Koncz István fiatal volt, külföldi csapatokban játszott, viszont egy idő után mindenki kiöregszik. Visszatért a szülővárosba, de nem sokáig tudott tétlenül ülni, hiányzott neki a sport. Így döntött úgy, hogy megkeresi a gödöllői fiatal tehetségeket és edzőjük lesz. A jelképük azért lett griff, mert állítólag Gödöllőt egy ilyen hatalmas állat védi meg minden betolakodótól.

  Az évek múltán úgy megerősödött a csapat – hála Pista bának -, hogy már a környéken ők voltak a legjobbak. Ezért gondolta úgy Hajdu Bálint és az edző, hogy kipróbálják magukat a bajnokságon, hogy megmutathassák mit is tudnak a Griffek.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bajnokság másodosztály

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr62755039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása