Léglabda (kviddics) Blog

Hírek, események, élő léglabdáról és a bajnokságokról.

Friss topikok

A Maróti Mesés Molyhok szurkolói klubjának meghívója

2008.12.26. 18:22 Daniel W. Mcload

A Molyhoktól érkezett az alábbi meghívó, amit minden kedves blogolvasónknak Boldog Karácsonyt kívánva teszünk közzé:

A Maróti Mesés Molyhok Léglabda csapat Szurkolói Klubja nagy szerettel meghívja önt és kedves családját, no meg persze Téged is, Marót falu csodálatos turista-látványossága, az Ír tündérerdő megtekintésére.
A tündérerdő a falu főutcájától nem messze kezdődik és nagyszerű élményt nyújt az odalátogatóknak. 
Az utakat apró virágok és gombák szegélyezik, a fák barátságosan susognak, a fény szórtan hullik a kiránduló vállára. Csilingelő nevetés kísér mindenkit, s apró zajok, mintha állatok neszeznének. Minden békés, minden nyugodt, minden jó. A tündérek nem közelítik meg sűrűn a belátogatókat, csak olykor kerülnek elő viháncolva-repdesve-mókázva. Nem ártalmasak, a kisebb gyerekeknek esetleg meghúzkálják a fülét, vagy adnak egy puszit az arcukra. 

A Tündérerdő meglátogatása mellett nagyszerű lehetőség egy Léglabda mérkőzés megtekintése, vagy a Mesepáholy más kulturális szolgáltatásainak igénybevétele, például Shekszpír Vilmos színdarabjainak megtekintése.

Szólj hozzá!

Címkék: információk álomvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://kviddics.blog.hu/api/trackback/id/tr43842846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása